Известие

Collapse
No announcement yet.

Да ПОКАЖА И МОЙТА МОРГА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 75-90 аджип е 30 лева литъра пълна синтетика. 80-90 аджип минералка е на доооооооста по добра цена. аз такова ще сипвам.
    точка

Comment

• ми ще ги вида жалко ,че парите винаги са на дневен ред да ви питам имам доста добра оферта дигане на колата на стенд исчистване с пясакоструйка и където има ръжда искърпване и после промазване с боди лак ,дали си залужава за 100тина лева цялата тази операция . кажете вашто мнение

Comment

• дайте акъл от къде да намеря релето което се намира в най долния десен ъгъл на кутийката с бушони е релета,защото ми лепсвв книжка го вадят реле F

Comment

• Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
          дайте акъл от къде да намеря релето което се намира в най долния десен ъгъл на кутийката с бушони е релета,защото ми лепсвв книжка го вадят реле F
          колегата montana

Comment

• той беше първият когото питах няма ги вече ,

Comment

• И на моята и липсва ама всичко си работи!

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

• Казах му вече.Най -обикновено реле е за 1.50 лв
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• да попитам само за какво е това реле,някой знае ли?

Comment

• За осветлението на задна скорост
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• искам да искажа специална благодарност към Иво-MORDOHY даде ми точен съвет както винаги взех си реленце за лада за 2,50 и сега ми огасна последната светеща лампа на алфа контрола ,която показваше изгоряла крушка на стоповете ,и разбирасе имам фарче за заден ход

Comment

• Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщение
                        И на моята и липсва ама всичко си работи!
                        фарчето за задна скорост свети ли ти ,мойто като го сложих и светна и ми огасна на алфа котрола лампичката че има изгоряла крушка отзаде

Comment

• Още проблеми са остранени Колата мина пясаоструйка и се оказа че от кърпене имат нужда само чашките на крика- усилени и искърпени цялата кола е промазана отдолуна пласмасовите прагове сложени сички болчета прадната проня изравнена и наместена ! Майстора каза че с ръжда няма да има проблеми поне 7-8 години преди да се мисли за сериозно кърпене .

Comment

• добрата новина и че калниците не са гнили и има още хляб в колата ,утре сменям цялата генерация е драгата седмица ще правя климата ,дано сичко върви по план

Comment

• дай моля те някакви координати на тенекеджията,че и аз мисля да я направя тази манипулация с пясъкоструйката
                              33 1.7 8v 4x4 92г.-ex , 155 2.0тс 8v-ex
                              166 2.4 jtd 150 03г.

Comment

• Първоначално публикувано от gelle Покажи съобщение
                                дай моля те някакви координати на тенекеджията,че и аз мисля да я направя тази манипулация с пясъкоструйката
                                ще питам за пясакоструйката колега ,ама този човек ми правеше лична услуга и нз дали ще иска да се занимава ,но ще питам.

Comment

Working...
                                X